SALE - משלוח חינם עד הבית בקניה מעל 299₪!
SALE - משלוח חינם לנק׳ איסוף בקניה מעל 199₪
SALE - הנחה של 5% על כל האתר - קופון may22
SALE - בקנייה מעל 250₪ מקבלים 5% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 400₪ מקבלים 8% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 500₪ מקבלים 10% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 700₪ מקבלים 12% על הסל!
מבצעים חמים על מגוון מוצרים בעמוד מבצעים!
מדרגים מוצרים וצוברים נקודות!
Gift Card לרכישת שוברים בהנחה!

זמינים בטלפון / בוואטסאפ

054-6228260

SALE - משלוח חינם עד הבית בקניה מעל 299₪!
SALE - משלוח חינם לנק׳ איסוף בקניה מעל 199₪
SALE - הנחה של 5% על כל האתר - קופון may22
SALE - בקנייה מעל 250₪ מקבלים 5% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 400₪ מקבלים 8% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 500₪ מקבלים 10% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 700₪ מקבלים 12% על הסל!
מבצעים חמים על מגוון מוצרים בעמוד מבצעים!
מדרגים מוצרים וצוברים נקודות!
Gift Card לרכישת שוברים בהנחה!

מתכון שכבות פילו מקורמלות עם מוס גבינה לוטוס

1 חבילה עליי פילו מופשרת במקרר
כ-100 גרם חמאה מומסת
כוס אבקת סוכר ½

למוס גבינה לוטוס:

2 מכלים של שמנת להקצפה, סה"כ 500 מ"ל

2 מכלים גבינת שמנת 30%, סה"כ 400 גרם
( 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל ( 80 גרם
1 חבילה ממרח בטעם לוטוס של "שף קונדיטור" (נמצא אצלנו באתר בקרמים וממרחים)

 

לפיזור מעל:

כ-10 תותים \ דובדבנים
כף אבקת סוכר1
1 חבילה של שברי עוגיות לוטוס "שף קונדיטור" (נמצא אצלנו באתר בקישוטים אכילים) 

אופן ההכנה

השימוש בכוס מידה של 250 מ"ל ( נמצא אצלנו באתר באביזרי אפייה 

שכבות פילו מקורמלות:

לחמם תנור ל-180 מעלות 

להניח עלה פילו על משטח העבודה

להבריש את העלה בחמאה מומסת ולפזר מעט אבקת סוכר ולקפל לחצי.

להבריש שוב בחמאה מומסת ולפזר אבקת סוכר. לקפל שוב לחצי ולקרוץ עיגולים

(אני השתמשתי בקורצן עגול בקוטר 7.5 ס"מ – נמצא אצלי באתר ברינגים)

להניח את העיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 

להבריש את העיגולים בחמאה מומסת ולפזר מעט אבקת סוכר

להניח מעל העיגולים נייר אפייה ולהניח מעל תבנית אפייה.(ככה נגרום לבצק לא לתפוח יותר מידי) 

להכניס לתנור לאפייה של 15-20 דקות או עד שהעיגולים מזהיבים יפה.

להוציא מהתנור ולצנן לגמריי! 

מוס גבינה לוטוס:

להניח בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמנת להקצפה, גבינת שמנת ואינסטנט פודינג וניל, ולהקציף לקצפת יציבה.

להוסיף קרם לוטוס ולערבב לתערובת אחידה. 

להעביר את המוס לשקית זילוף עם פייה חלקה (נמצא באתר שלי בשקיות זילוף)

הרכבה:

להניח עיגולים של עליי פילו בכלי הגשה.

לזלף מעל העיגולים שכבה של מוס. להניח על שכבת המוס עיגול נוסף של פילו. 

לזלף מעל שכבת נוספת של מוס ולהניח מעל המוס עיגול פילו אחרון.

לזלף מסביב לעיגול שכבת מוס ולהשאיר את האמצע ריק

להניח באמצע הריק כמה קוביות של תותים\ דובדבנים ולפזר מעל מעט פירורי עוגיות לוטוס.

הערה – את עליי הפילו המקורמלים ומוס גבינה לוטוס, אפשר להכין יום מראש ואת ההרכבה מומלץ לעשות כמה שיותר סמוך להגשה או עד 4-5 שעות מראש ולשמור במקרר.

 

 

 

 

 

אולי יעניין אתכם גם