SALE - משלוח חינם עד הבית בקניה מעל 299₪!
SALE - משלוח חינם לנק׳ איסוף בקניה מעל 199₪
SALE - הנחה של 5% על כל האתר - קופון may22
SALE - בקנייה מעל 250₪ מקבלים 5% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 400₪ מקבלים 8% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 500₪ מקבלים 10% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 700₪ מקבלים 12% על הסל!
מבצעים חמים על מגוון מוצרים בעמוד מבצעים!
מדרגים מוצרים וצוברים נקודות!
Gift Card לרכישת שוברים בהנחה!

זמינים בטלפון / בוואטסאפ

054-6228260

SALE - משלוח חינם עד הבית בקניה מעל 299₪!
SALE - משלוח חינם לנק׳ איסוף בקניה מעל 199₪
SALE - הנחה של 5% על כל האתר - קופון may22
SALE - בקנייה מעל 250₪ מקבלים 5% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 400₪ מקבלים 8% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 500₪ מקבלים 10% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 700₪ מקבלים 12% על הסל!
מבצעים חמים על מגוון מוצרים בעמוד מבצעים!
מדרגים מוצרים וצוברים נקודות!
Gift Card לרכישת שוברים בהנחה!

"סינבון" – שבלולי שמרים קינמון

רכיבים

לבצק:
חצי קילו קמח (500 גרם)
1 כף שמרים יבשים
  כוס סוכר¼
כפית מלח ½
100 גרם חמאה רכה
  ביצה + 2 חלמונים (עדיף בטמפ' החדר)1
1 חבילה של משפר אפייה לשמרים ( נמצא בחומרי גלם באתר)

 כוס חלב 1 

למילוי קינמון:

150 גרם חמאה רכה
כוסות סוכר חום כהה ½1
2 כפות קינמון
כפית מלח ¼

  • ולזגג מעל הסינבון  הנמצא בקטגוריית ציפויים וגלאסאז'DIP ניתן לקנות ציפוי לבן

אופן ההכנה : 

תבנית מלבנית בינונית 33* 23 ס"מ (נמצא בקטגוריית תבניות)

השימוש בכוס מידה של 250 מ"ל (נמצא בקטגוריית אביזרי אפייה)

 

הכנת הבצק:

לחמם את החלב במיקרוגל עד לרמת חום בינונית , לא חם מידי.

להוסיף לחלב את החמאה הרכה ולערבב. 

החמאה לא צריכה להתערבב לגמרי עם החלב, זה בסדר אם יש גושים של חמאה.

להעביר את הקמח דרך מסננת לתוך קערת המיקסר. 

להוסיף לקערה את השמרים, משפר האפייה, סוכר והמלח. 

לחבר וו לישה ולהפעיל את המיקסר לכמה שניות לערבוב החומרים היבשים

להוסיף את הביצה והחלמונים.

 להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה ולהתחיל להוסיף את תערובת החמאה והחלב. 

להגביר מעט את מהירות המיקסר למהירות בינונית (אצלי זה שלב 3-4) וללוש את הבצק 10 דקות עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה ובתחתית עדיין נדבק לקערה.

לשמן מעט קערה גדולה וליצור מהבצק כדור.

 להעביר אותו לקערה המשומנת. לשמן מעט את פני הבצק, לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהתפיח כשעה וחצי-שעתיים או עד שהבצק מכפיל את נפחו.

הכנת מילוי הקינמון:

בקערה לערבב את כל מרכיבי המילוי לתערובת אחידה. לכסות בניילון נצמד ולשמור על השיש.

הרכבה ומילוי:

להניח את הסינבונים לאחר שגילגלנו את הבצק עם מלית הקינמון בתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה, לכסות את התבנית במגבת ולתת להם לתפוח כ- 30-45 דקות או עד שהם כמעט מכפילים את נפחם

בינתיים לחמם תנור ל-180 מעלות

להכניס לתנור לאפייה של כ-20 דקות או עד שהסינבונים מזהיבים.

ברגע שמוציאים את הסינבונים מהתנור, לכסות אותם במגבת. לתת להם להצטנן. 

  למרוח על הסינבונים בנדיבות את הקרם המיוחד שלנו ובתאבון !!DIP לבן –

אולי יעניין אתכם גם