זמינים בטלפון/ בוואטסאפ

054-6228260

פיצה שוקולד היסטרית ב10 דק' עבודה

  • פיצה שוקולד היסטרית ב10 דק' עבודה!!

מרכיבים: 

  • 500 גרם קמח
  • כף שמרים יבשים
  • 2 כפות גדושות סוכר
  • כוס וחצי של חלב  ( כוס חד פעמית חמה)
  • 6 כפות שמן
  • כפית מלח

קרמים ממרחים וקישוטים:

  • קרם קינדר בואנו לבן (חלבי)
  • קרמו ריו (קרם אוראו חלבי)
  • קרם פיצפוצי רושה לבן ( חלבי) 
  • פתיתי שוקולד שטוחים מיקס 
  • פניני קראנץ' מיקס
  • רוטב נוצ'יטלו

אופציות נוספות לשדרוג: מרשמלו , סוכריות שוקולד לקישוטי עוגה.

הוראות הכנה:

  • מחממים תנור ל180 מעלות חום.
  • מערבבים את כל חומרי הבצק בקערה ונותנים לבצק לפתוח לפחות שעה.

לקיצור דרך: הכניסו קערה מותאמת לתנור ל90 מעלות ותחכו חצי שעה.

  • ברגע שהבצק תפח תחלקו אותו לשני חלקים , זה יוצא שתי פיצות.
  • מרדדים את הבצק ומניחים אותו על התבנית הרצויה.
  • מכניסים את הבצק ל10 דק' לחצי אפייה.
  • מוציאים את הבצק ומורחים עליו את כל הממרחים המשגעים שיש לנו באתר!!!
  • מקשטים עם המרשמלו ופניני הקאנץ' ומכניסים לתנור לאפייה נוספת של עוד 15 -20 דק'.
  • לאחר שהיא מוכנה תזלפו עליה את הרוטב נוצ'יטלו ותזללווווו

מבטיחה לכם שיעופו על הפיצה הזו!!!

בתאבון

 

אולי יעניין אתכם גם
Call Now Button