SALE - משלוח חינם עד הבית בקניה מעל 299₪!
SALE - משלוח חינם לנק׳ איסוף בקניה מעל 199₪
SALE - בקנייה מעל 200₪ מקבלים 5% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 350₪ מקבלים 8% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 500₪ מקבלים 10% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 700₪ מקבלים 12% על הסל!
מבצעים חמים על מגוון מוצרים בעמוד מבצעים!
מדרגים מוצרים וצוברים נקודות!
Gift Card לרכישת שוברים בהנחה!

זמינים בטלפון / בוואטסאפ

054-6228260

SALE - משלוח חינם עד הבית בקניה מעל 299₪!
SALE - משלוח חינם לנק׳ איסוף בקניה מעל 199₪
SALE - בקנייה מעל 200₪ מקבלים 5% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 350₪ מקבלים 8% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 500₪ מקבלים 10% על הסל!
SALE - בקנייה מעל 700₪ מקבלים 12% על הסל!
מבצעים חמים על מגוון מוצרים בעמוד מבצעים!
מדרגים מוצרים וצוברים נקודות!
Gift Card לרכישת שוברים בהנחה!

עוגת קרפים "מוגזמת" – 50-60 קרפים

למחבת קוטר 28'-30'.
מצרכים:

לבצק:
70 גרם חמאה מומסת
30 גרם חמאה קרה
8 ביצים "M"
180 גרם קמח
1 ליטר חלב
50 גרם קקאו
70 גרם סוכר
כפית תמצית וניל

לקרם:
קרם פטיסייר צרפתי 8 ק"ג (מומלץ יותר)

או
קרם פטיסייר "שף קונדיטור" – 2 יח' של 1 קילו.

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 80 גרם פודינג וניל
  • 2 כפיות תמצית וניל

הוראות הכנה לבצק:
להכנסת הבצק מכינים מראש מחבת המיועדת לשימוש קרפים ובלנדר המכיל לפחות 1 ליטר.
-הקרפים יוצאים אך ורק במחבת המיועדת להם-
לתוך הבלנדר מכניסים את הביצים ,החמאה המומסת, הסוכר ותמצית הוניל ומפעילים ל20 שניות.
לאחר מכן, מכניסים את הקמח, הקקאו והחלב.
-לסגור עם מכסה את הבלנדר שהקמח והקקאו לא יעופו החוצה-
מפעילים לדקה עד שכל הבלילה חלקה ללא גושים.
הבלילה צריכה להיות נוזלית וחלקה!
במידה ונדבקו גושי קמח לדפנות, בעזרת מרית שהבלנדר כבוי מורידים כלפי מטה ומפעילים שוב לחצי דקה.
הבצק מוכן ונעביר אותו לקערה גדולה.
נעבור למחבת הקרפים שלנו שעליה המסנו קצת חמאה קרה.
לאחר שהמחבת חמה נמזגו כמות התכסה את כל שטח המחבת.
לא למזוג יותר מידי כדי שהקרפ לא ייצא עבה מידי!
לתת לקרפ להתבשל כמה דקות (תלוי בעוצמת האש) עד שמופיעות בועות קטנות.
הופכים את הקרפ בזהירות ובעדינות בעזרת מרית או בעזרת האצבעות.
נותנים לו עוד 20 שניות- לא יותר!!
מוציאים לצלחת וככה הלאה על כל הבלילה.
לאלו שרוצות את זה כמה שיותר מהר – ממליצה לעשות על כמה מחבתות במקביל.

הוראות הכנה לקרם:
ניקח 2 ק"ג של קרם פטיסייר מוכן של "שף קונדיטור" או 2 ק"ג פטיסייר צרפתי מוכן ונקציף אותו עם 500 מ"ל שמנת מתוקה.
בחצי ההקצפה ( זהירות שהשמנת לא תישבר) , נוסיף 80 גרם פודינג וניל ו2 כפיות תמצית וניל ונמשיך להקציף עוד קצת לקרם יציב.
וקרם הדיפלומט שלנו מוכן!
לאחר מכן ניקח את המגש בו נרצה להגיש את העוגה ונתחיל לבנות!
נניח קרפ אחד ועליו נמרח קרם , לא יותר מידי ולא הרבה מידי שלא יווצר מצב שבסוף ההרכבה לא יישאר קרם או לחילופין שלא ירגישו אותו.
ככה הלאה עד שכל הקומות שלנו מוכנות! כרגע העוגה "עירומה" ונתחיל לשדרג אותה בכל מה שאנחנו אוהבים!!!

לתוספות מעניינות ושידרוגים מעל העוגה שלנו:
רוטב שוקולד חלומי עם שברי וופל קראנצ'ים בטירוף!!!!
ניקח שוקולד "נוטלה" 500 גרם ונעביר אותה לקערה.
בקערה נוסיף 30 גרם שמן קנולה וערבב.
לאחר מכן נוסיף את השברי וופל קראנץ' שלנו הנמצאים באתר
נערבב ונשפוך על העוגה מלמעלה לפני ההגשה.
מומלץ להוסיף גם : נצנצים אכילים, קישוטי פנינה וקישוטי שוקולד.
רטבים וקרמים מומלצים למזיגה על העוגה מלמעלה
בתאבון ☺

עוגת קרפים
אולי יעניין אתכם גם