- פיצה שוקולד היסטרית ב10 דק' עבודה!!
מרכיבים:
- 500 גרם קמח
- כף שמרים יבשים
- 2 כפות גדושות סוכר
- כוס וחצי של חלב ( כוס חד פעמית חמה)
- 6 כפות שמן
- כפית מלח
קרמים ממרחים וקישוטים:
- קרם קינדר בואנו לבן (חלבי)
- קרמו ריו (קרם אוראו חלבי)
- קרם פיצפוצי רושה לבן ( חלבי)
- פתיתי שוקולד שטוחים מיקס
- פניני קראנץ' מיקס
- רוטב נוצ'יטלו
אופציות נוספות לשדרוג: מרשמלו , סוכריות שוקולד לקישוטי עוגה.
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל180 מעלות חום.
- מערבבים את כל חומרי הבצק בקערה ונותנים לבצק לפתוח לפחות שעה.
לקיצור דרך: הכניסו קערה מותאמת לתנור ל90 מעלות ותחכו חצי שעה.
- ברגע שהבצק תפח תחלקו אותו לשני חלקים , זה יוצא שתי פיצות.
- מרדדים את הבצק ומניחים אותו על התבנית הרצויה.
- מכניסים את הבצק ל10 דק' לחצי אפייה.
- מוציאים את הבצק ומורחים עליו את כל הממרחים המשגעים שיש לנו באתר!!!
- מקשטים עם המרשמלו ופניני הקאנץ' ומכניסים לתנור לאפייה נוספת של עוד 15 -20 דק'.
- לאחר שהיא מוכנה תזלפו עליה את הרוטב נוצ'יטלו ותזללווווו
מבטיחה לכם שיעופו על הפיצה הזו!!!
בתאבון ☺